logo

Ismerd meg a jövő digitális fizetőeszközét! Neked is eleged van már a bankokból? Az árfolyam ingadozásokból, amik miatt mindig pénzt vesztesz?  Ha lemaradtál a Bitcoin fantasztikus sikeréről, akkor ez az információ neked szól! Ismerd meg azt az üzletet, amelynek segítségével, akkor is pénzt tudsz keresni, ha nem hozol be egyetlen embert sem! Nem kell ismerősöket zaklatnod, mégis pénzt tudsz keresni abból a pénzügyi trendből, ami meg fogja határozni a jövőben pénzügyi kultúránkat!

Nincs szükséged bonyolult számítógépes háttérre!

A befektetett pénzed biztonságban van, és nem inflálódik

Egy világméretű rendszert építhetsz fel az internet segítségével

OneCoin - a jelen világüzlete a jövő valutája

Úgy érzed, hogy most egy kicsit összezavarodtál az információtól? Hidd el ez normális. Ez a 2 videó segít a kérdéseid megválaszolásában. Kattints ezekre a rövid videókra és ígérem letisztul minden a OneCoin-nal kapcsolatban.

Ismerd meg a OneCoin üzletet!

Egy üzlet, amely teljesen felrúgta a hálózatépítés közel 60 éves tradícióját! Más a módszer, más a sebesség, és más az eredmény! Nézd meg a videókat és a lenti táblázatot és egy új világ nyílik ki előtted!

la-mejor-presentacion-de-onecoin-en-espaol-36-638

Nincsenek tranzakciós díjak és egyéb költségek, mint a bankoknál
Nincs havidíj, havi kötelező vásárlás!
A befektetett pénzed kamatozik, és nem veszik el!
Teljesen legális és a világ összes országában működik!
Egy év alatt több mint 1 millió tagja van a rendszernek
A network marketing csúcskeresői között a világelső is a OneCoin üzletet építi!

Haladj te is a trenddel! Ha a Bitcoinról lemaradtál, akkor használd ki a OneCoin cryptovaluta erejét! Regisztrálj be akár ingyen és légy részese a OneCoin üzlet világméretű terjeszkedésének!

Nézd meg mit mond a OneCoin tulajdonosa a OneCoin jövőjéről! Ez az amit kerestél eddig! A másik videóban pedig a világ legtöbbet kereső networkere beszél, hogy miért különleges választás a OneCoin üzlet.

A OneCoin vállalat fő tevékenysége

Termékek és OneAkademy cryptovaluta képzések (OneCoin előállítás, működés, cserekereskedelem, tőzsdézés, vásárlás stb.) értékesítése, valamint a OneCoin partnereinek lehetőségük van cryptovaluta (digitális pénz) kitermelésére. A cryptovaluta semmilyen állami vagy központi bankkal nem áll kapcsolatban ezért értékkel bír. Az érték megállapításához ugyanúgy viselkedik, mint az arany és az ezüst, azaz árfolyamát a kereslet és a kínálat határozza meg.Az OneCoin Ltd és termékei legálisak, törvényesek, az erről szóló német joghatósági engedélyek megtekinthetőek

AAEAAQAAAAAAAAX_AAAAJDEwMGY4ODNjLWQ1YjctNDI0Mi1hMjAxLTJhOWQwZTliZDY0Mg

Az OneCoin egy új típusú cryptovaluta

Ezt a valutát elődei, a Bitcoin és a Litecoin sikere inspirálta. Az Onecoin lehetőget kapott arra, hogy kiváló technológiával, innovatív megközelítéssel sikerre vigye azt a cryptovaluta piacon.  Mint minden cryptovaluta, az OneCoin „érmék”is un. bányászat útján születnek. Összesen 2,1milliárd Onecoin bányászatára van lehetőség. Amikor mind felszínre került, akkor további érmék bányászatára már nincs lehetőség. A OneCoin bányászat zártkörű, csak az Onecoin regisztrált partnerei számára elérhetőek.

A OneCoin cég tulajdonosa vásárolt egy Bankot!

Ez az első és egyetlen MLM cég, amelynek saját bankja van! Így lényegesen egyszerűsödnek a tranzakciók. Hamarosan saját OneCoinos Master kártyára kapjuk a jutalékot! A cég a rendelkezésre álló OneCoin-t automatikusan dollárrá alakítja át és tudsz a kártyáddal fizetni a világ bármely országában!

IMG_2809
Keresetek

A businessforhome.org oldalon megjelent kereseti lista

Az első 25-ben 4 ember van a OneCoin üzletből. Magát a listát is olyan ember vezeti, aki a OneCoin üzletben van. Ami elgondolkodtató, hogy ez 1 év eredménye és, hogy havi 4.000.000 dollárral vezeti,ezzel maga alá taszítva az Amway csúcskeresőjét, aki 40 éve építi az üzletét! Ebből is kiderül, hogy ez egy 21. századi üzlet, 21. századi gyorsasággal!

 

Gyakran ismételt kérdések

1. Miért jobb a OneCoin, mint a BitCoin?

A BitCoinnak 5 év alatt kb 250.000 partnere van ezzel szemben a OneCoin fantasztikusan indult és már alig 12 hónap alatt több, mint 1 millió partnerünk van. A OneCoin vállalat profi szakmai stábbal, branddel rendelkezik, a BitCoin ilyennel nem rendelkezett.

3. Mennyi coint tud a cég termelni naponta?

Az első bányászati szakaszban, hat blokkban folyik egyszerre a bányászat és blokkonként 10.000 coint tudunk termelni, tehát óránként 60.000 coint tudunk kibányászni maximálisan. Naponta 1.440.000 coint.

5. Hogyan működik a bányászat?

Minden OneCoin partnernek lehetősége van bányászni. A tokeneket elküldik automata üzemmódban bányászni és a cég ezt rögzíti. Annak érdekében, hogy minél gyorsabban tudjon haladni a bányászat, a bányászni küldött tokeneket egy közös pénztárcába gyűjtik és onnan ömlesztve küldik el bányászni a blokkokba. A kitermelt coinokat jóváírják a termelés után a partnereink coin számláján.

2. Biztonságos-e a OneCoin?

A bányászatot és a bányászati blokkokat minden hónapban független auditorok (könyvvizsgálók által), ellenőrök vizsgálják és hitelesítik havonta.

4. Mi határozza meg a coinok árfolyamát?

A OneCoin vállalat kereslete, tehát a regisztrált befektető partnerek számának növekedése, népszerűsége, valamint ahogy haladunk az időben úgy egyre nehezebb lesz bányászni a coint így ez is növeli az értékét. A Onecoin-nak a legjobb a marketing stratégiája, valamint a technológiai koncepciója (complex high-quality algoritmus, 3 erős szerverpark) is a versenytársakénál!

6. Mennyi ideig kell várnom, hogy a coinjaim kibányászásra kerüljenek?

Az emberek feliratkoznak és aki előbb jön, az előbb kerül be a bányásztársaságba és előbb kezdi a bányászást. Amikor egy hely felszabadul, csatlakozol a társasághoz. Ha jelentkezel a bányászásra, 100%-ra biztos lehetsz, hogy a coinjaid kibányászásra kerülnek. Jelenleg 2-4 nap a várakozási idő, de ez változhat a jövőben.

Haladj te is a trenddel! Ha a Bitcoinról lemaradtál, akkor használd ki a OneCoin cryptovaluta erejét! Regisztrálj be akár ingyen, és légy részese a OneCoin üzlet világméretű terjeszkedésének!

11181568_828825517202177_530429679695823620_n

Elérhetőség: Kedves Andor

E-mail: energie20@freemail.hu

Facebook